ΤΣΑΜΠΑ ΓΩΓΩ

H ΓΩΓΩ ΤΣΑΜΠΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΣΤΟΝ ΟΡΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ..Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΚΥΡΤΩΝΗ(ΚΟΛΑΚΑ) ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ! ΠΗΓΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΟΝ ΟΡΧΟΜΕΝΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ Β’ΛΥΚΕΙΟΥ ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΔΙΕΚΟΨΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ…’’ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ’’
ΤΟ 2001 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ ΧΟΡΩΔΙΑ ΟΠΟΥ ΕΠΑΙΞΑΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΗΣ,ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΗΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!
ΤΟ 2004 ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ‘’ΤΟ ΓΛΥΚΟΧΑΡΑΜΑ’’ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟ 2005 ΜΕ ΤΙΤΛΟ ‘’Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙ’’ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΦΩΤΙΟΥ!
ΤΟ 2008 ΗΡΘΕ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΙΤΛΟ ‘’ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΣΕ’’ ΕΝΩ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΟ 2009 ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΑΠ’ΤΗΝ ΦΩΝΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ‘’ΦΟΙΝΙΞ’’ ΤΟ CD ΜΕ ΤΙΤΛΟ ‘’ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΩΓΩ ΤΣΑΜΠΑ’’
ΤΗΝ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΚΗ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑ ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ‘’ΝΑ ‘ΤΑΝ ΤΑ ΝΤΕΡΝΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΝΑ’’ΣΕ ΜΟΥΣΙΚΗ  ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΙ ΜΠΑΜΠΗ ΦΩΤΙΟΥ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2011!!!
ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ Η ΓΩΓΩ ΤΣΑΜΠΑ ΩΣ ΜΙΑ ΑΠ ΤΙΣ ΠΟΙΟ ΝΕΕΣ ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΓΕΝΝΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ…..


Copyright © 2012 Rythmos FM 94,7
.
Original Design: My Internet Radio